Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu36balin/domains/vpu36balin.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Засідання методичної комісії викладачів  загальноосвітньої  підготовки

12 січня 2023р. у Вищому професійному училищі №36 с. Балин відбулося засідання методичної комісії викладачів  загальноосвітньої  підготовки .

Тема заходу «Оновлення змісту і форм організації освітнього процесу через удосконалення творчої співпраці педагогів та здобувачів освіти.»

Під час засідання були обговорені питання:

  1. Формування ключових компетентностей при вивченні предметів суспільно-гуманітарного циклу. Вимоги до методів навчання;
  2. Моніторинг навчальних досягнень здобувачів освіти за 1 семестр з предметів загальноосвітньої підготовки та додаткових занять з підготовки до ЗНО;
  3. Методичні рекомендації щодо організації підготовки учнів до ЗНО (МНТ);

Цікавинкою засідання  був  обмін досвідом, який завжди взаємозбагачує педагогів. До обговорення були запропоновані запитання:

  Галина ДМІТРІЄВА   –  «Зміни до нової редакції українського правопису»;

Ніна ГРИНЕВИЧ – «STEAM навчання»;

Людмила ГУЦАЛ – «Впровадження інтерактивних методів навчання при викладанні німецької мови»;

Петро ДРОЗДА – «Спорт і його оздоровчий потенціал»;

Михайло ДЗЮБІЙ – «Використання електронних журналів»

Підсумком  був виступ директора Руслана СМОЛІНСЬКОГО, який позитивно налаштував педагогів на роботу у другому семестрі, підкреслюючи, що всі ми маємо працювати для закладу, що ми не єдині під сонцем і повинні добросовісно виконувати свої обов’язки.

Кожен педагог отримав позитивні та емоційно-насичені враження від зустрічі. Всі присутні переконалися, що сучасна  професійна освіта перебуває в постійному оновленні, а тому вимагає від педагога інноваційних підходів  у навчанні та вихованні.

Безпека життедіяльності