Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu36balin/domains/vpu36balin.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Засідання методкомісії за професією “Кухар. Кондитер”

04 січня 2023р. у Вищому професійному училищі №36 с. Балин відбулося засідання методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання професії «Кухар. Кондитер».

З метою впровадження в навчально-освітній процес інноваційних педагогічних та виробничих технологій було організовано  педагогічну майстерню.  Саме вона  розпочалася із вітального слова методиста Лариси БЛІДНОЇ, яка висловила щирі побажання і приємне спілкування, а також ще нагадала поняття, що таке технологія, педагогічна (освітня) технологія, які є форми освітньої діяльності,  про основні сучасні технології навчання, які  використовуються на уроках теоретичного  та виробничого навчання.

Викладачі Любов СІРАНТ , Євгенія КЛЮС , майстри виробничого навчання Олександра БЕЛІНСЬКА, Світлана БІЛА, Антоніна ОГОРОДНІК, Ніна ПОБЕРЕЖНА    детально ознайомили з  технологію  модульного  навчання, проєктною  технологію, кейс-технологією, технологією  майстер-класу, організаційно – діяльнісною  грою, коучинг-технологією. 

Педагогічна майстерня дала можливість викладачам та майстрам виробничого навчання розширити свою професійну свідомість, обмінятися досвідом.

Під час засідання  педагоги  обговорили результати навчання за перший семестр, а також визначили завдання для їх покращення,   було наголошено про проведення обласного конкурсу на кращий освітній контент у закладах професійної (професійно-технічної ) освіти і ще раз ознайомлено з положенням про  конкурс, який проводиться з метою активізації роботи закладів професійно(професійно-технічної) освіти щодо оновлення змісту професійного навчання в умовах реалізації оновлення стандартів професійної(професійно-технічної) освіти, впровадження сучасних педагогічних та виробничих  технологій , стимулювання креативного пошуку педагогів професійної освіти щодо ефективних шляхів удосконалення освітнього процесу.   Головою методичної комісії  Любов’ю  СІРАНТ  було сказано про проведення учнівської науково-дослідної конференції.

 Засідання методичної комісії пройшло цікаво  і єдине  бажання для всіх присутніх – Перемога.

Безпека життедіяльності