Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu36balin/domains/vpu36balin.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Наукова учнівська конференція з професії «Кухар, Кондитер»

8 лютого 2023 року у нашому навчальному закладі, відбулася наукова учнівська конференція з метою закріплення знань з професії «Кухар, Кондитер». Активну участь взяли наші здобувачі освіти 27 та 37 груп, а також група ТУ-2. Свої теоретичні знання вони висвітлили у наукових проєктах, які успішно захистили на конференції. Дякуючи науковим керівникам Сірант Л.В. та  Клюс Є.О. проєкти були підготовлені лаконічно з висвітленням усіх вибраних тем. Практичні навички кулінарного мистецтва також були представлені на конференції. Завдяки керівникам Белінській О.П., Вінніцькій М.П., Білій С.І., Огороднік А.О.,  Побережній Н.М. здобувачі освіти приготували зразки кулінарних та кондитерських виробів.                   

 Учениці 27 групи професійно продемонстрували, як правильно фламбувати ягоди та фрукти, а також приготування корисного  Фаст-фуду. Презентація та демонстрація – ідеальне  проведення  наукової конференції.

 Учнівські наукові конференції допомагають здобувачам освіти ознайомитися з новітніми технологіями приготування став з використанням сучасного устаткування у закладах ресторанного господарства.

Безпека життедіяльності