Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu36balin/domains/vpu36balin.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Виховна година “Григорій Сковорода”

Григорій Савич Сковорода український філософ, богослов, поет, педагог, перекладач, композитор літургійної музики. Має значний вплив на сучасників і подальші покоління своїми байками, піснями, філософськими творами, а також способом життя, через що його називають «Українським Сократом».

З творчістю Григорія Сковороди учні ВПУ№36 с. Балин познайомились під час проведення виховної години, присвяченої 300-річчю від дня народження видатного співвітчизника, яку підготували викладачі історії Михайлов М.І., Журбіцька Л. М.

Здобувачі освіти здійснили віртуальну мандрівку стежками, які він пройшов, побачили виставку його творів підготовлену бібліотекарем Лоточинською О.В., послухали пісні покладені на його музику «Ой ти, птичко жолтобоко»,  «Стоїть  явір над горою» та переглянули документальний фільм про сьогодення музею Г.С. Сковороди  на Харківщині зі спогадами очевидців.

Безпека життедіяльності