Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
Звичайна версія
A-
A
A+
Вище професійне училище №36 с. Балин Хмельницької області
Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф..-техн. навч. закладів.
К.: Вікторія, 2002.
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету “Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по професії«Кухар 3 розряду» 2013р.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.:[для вищ.навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової лі-тератури, 2011
Технологічне обладнання харчової галузі : навчальний посібник /уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова, І.А. Філімонова. Умань 2016.
Технологія приготування їжі: Шумилов Г.І. Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2003.
Інформатика
НПЦ ПТО
УЦОЯО
МОН
ЄДЕБО
Департамент освіти, науки, молоді та спорту