Професійна підготовка “Кухар – Кондитер”

Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф..-техн. навч. закладів.

 К.: Вікторія, 2002.

Збірник  лабораторно-практичних робіт з предмету  “Технологія приготування їжі з основами  товарознавства» по професії«Кухар 3 розряду» 2013р.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.:[для вищ.навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової лі-тератури, 2011

Технологічне обладнання харчової галузі : навчальний посібник /уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова, І.А. Філімонова.  Умань  2016.

 Технологія приготування їжі:  Шумилов Г.І. Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2003.

Технологія  галузі  (хлібопекарське  виробництво) Дробот В.І.  Київ 2006 НУХТ

Правила зберігання харчових продуктів

Санітарні вимоги до  харчоблоку

Гігієна продуктів харчування

”Санітарний режим технологічних процесів на харчових підприємствах”

Устаткування  підприємств громадського харчування

Посібник  (для кухарів IV розряду).

Процеси та апарати харчових виробництв: Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / І.А.Філімонова // – Умань: видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2014. – 105 с.

Кулінарія Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с

Технологія зберігання і переробки продукції рослинницт-ва. Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М.Практикум: Навч. посібник. — К.: Вища освіта, 2004. —272 с.: іл.

Кулінарна справа.Технологія приготування їжі: підручн.для здобувачів.проф.(проф.тех) освіти Т.М,Стахмич -Київ.Грамота ,2020. 280с.