Професійна підготовка “Кухар – Кондитер”
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету “Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по професії«Кухар 3 розряду» 2013р.
Технологія приготування їжі: Шумилов Г.І. Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2003.
Технологія галузі (хлібопекарське виробництво) Дробот В.І. Київ 2006 НУХТ
Правила зберігання харчових продуктів
Санітарні вимоги до харчоблоку
”Санітарний режим технологічних процесів на харчових підприємствах”
Устаткування підприємств громадського харчування
Посібник (для кухарів IV розряду).
Кулінарія Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с
Технологія зберігання і переробки продукції рослинницт-ва. Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М.Практикум: Навч. посібник. — К.: Вища освіта, 2004. —272 с.: іл.